"Cree el ladrón que que todos son de su condición"

15 octubre, 2009

Acabo de llegir a la web del Periódico una notícia sobre el regal que Zapatero li va donar a l’Obama que més tinta o píxels està generant.

El regal es…. una guia de Barcelona i Catalunya. I és que l’Ajuntament de Granada ha fet el crit al cel perque en Zapatero a pixat fora de test, ja que la seva funció es representar a totes les ciutats i comunitats, a més el PP (no podria ser altre), ha dit que aquest gest soposa una “competència desleal”.

Abans de dir el que penso, vull remarcar que l’abril, primera cita Z&O, el president dels Estats Units li va dir al Zapatero que l’any 88 va visitar Barcelona en plan “motxilero” i que li agradaria tornar.

Doncs be… hagués estat millor regalar una guía d’Espanya a part de la de Barcelona i Catalunya? doncs sí, però el que em resulta paradojic es que aquests que critiquen son els mateixos que parlen de la unitat d’Espanya i son els primers que amb la frase “competència desleal” ells mateixo es delaten… si fer campanya per Barcelona es competència desleal, és que son els primers que no consideren que Barcelona forma part d’Espanya, no? doncs mira que be… fa falta menys per la independència 😛

I ara em pregunto… Què hagués passat si en comptes de la guia de Barcelona i Catalunya hagués estat la de Granada i Andalucia? creieu que haguessin dit que en Zapatero ha actuat malament? Poso la mà al foc i no em cremo que haguessin callat com putes, si es que com diuen “Cree el ladrón que que todos son de su condición”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Haciendo el sueco © 2017